26. marraskuuta 2021

Broileryhdistyksen 50-vuotisjuhlat siirtyvät

SBY50v.JPG

TIEDOTAMME UUDESTA AJANKOHDASTA MYÖHEMMIN!

Suomen Broileryhdistys täyttää Tampere-talon Maestro-salin keskiviikkona 12.1.2022 klo 18 alkaen. Illan aikana kuullaan yhdistyksen puheenjohtajan juhlapuhe muine ohjelmanumeroineen, nautitaan kolmen ruokalajin illallinen ja juhlitaan myöhään iltaan hyvässä seurassa. 

Ilmoittaudu mukaan yksin, avecin kanssa tai ryhmänä ja tule viettämään juhlavaa ja rentoa iltaa.

Illalliskortin jäsenhinta on 80 € (+ alv 24 %) ja hinta ei-jäsenille on 100 € (+ alv 24 %). Jäsenhinnalla juhlaan ovat tervetulleita yhdistyksen jäsenet ja jäsenyrittäjien edustajat aveceineen.

Illalliskortti sisältää kolmen ruokalajin illallisen ruokajuomineen, tervetulomaljan, ohjelman sekä vaatesäilytyksen.

Illalliskortit voi lunastaa maksamalla Suomen Broileryhdistyksen tilille (FI7350800620006868) korttien hinnan. Esimerkiksi yhden hengen illalliskortti on 99,20 € (sis. alv. 24 %) ja kahden hengen illalliskortit yhteensä 198,40 € (sis. alv. 24 %). Maksua suoritettaessa on maksun viestiksi kirjoitettava jäsenyyden nimi sekä osallistujamäärä. Esim. "Broilertila Oy, 2 osallistujaa". 

Lisäksi pyydämme ilmoittamaan sähköpostilla osallistujat osoitteeseen broileryhdistys@siipi.net. Ilmoitathan osallistujien määrän sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.12.2021.

Jotta voimme järjestää terveysturvallisen tilaisuuden, niin seu­raam­me vi­ran­omais­ten oh­jei­ta. Tam­pe­re-ta­los­sa on käy­tös­sä ko­ro­na­pas­si. 

Majoitusetu Courtyard by Marriott Tampere City -hotellissa 

Voit varata majoituksen Tampere-talon yhteydessä sijaitsevasta Courtyard Tampere City -hotellista kumppanihintaan -15 % päivän hinnasta saatavuuden mukaan. Huoneen voi perua kuluitta viimeistään 24 tuntia ennen saapumispäivää. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. 

Majoitus

Sivuilla www.marriott.com, käytä koodia 18B kohdassa Special Rates -> Corporate/promo/set ja saat saman edun. Etu koskee vain Tampereen Courtyard hotellia.

Mikäli ilmenee kysyttävää, ota yhteyttä joko puhelimitse 044 730 7701 tai broileryhdistys@siipi.net.

Tervetuloa mukaan juhlimaan!